Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ramos24 Antyk
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2023 14:47 Temat postu: |
|
|
Oglądam filmy na stronie Gidonline. Są tam wszystkie nowości wydawnicze i zawsze w dobrej jakości! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2023 14:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
krainafilmow Antyk
|
|
Powrót do góry |
|
|
serpentynkaS Antyk
|
|
Powrót do góry |
|
|
milka Wspołczesność
|
Wysłany: Pią Mar 24, 2023 17:18 Temat postu: |
|
|
Polecam do tego świetną stronę https://ekino.sx/serie/ Jeżeli lubisz oglądać filmy i seriale online, to ta strona będzie dla ciebie idealna. Ja osobiście lubię z niej korzystać, ma to wiele zalet, a największą jest to, że portal jest darmowy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Etusya Przyszłość
|
Wysłany: Sob Mar 25, 2023 10:19 Temat postu: |
|
|
Aby móc korzystać z telewizji mobilnej, potrzebny jest dobry i szybki internet mobilny. Telewizja mobilna to usługa, która pozwala na oglądanie programów telewizyjnych na urządzeniach mobilnych, takich jak smartfony, tablety i laptopy, z poziomu dowolnego miejsca, o ile jest dostęp do internetu. Wysoka prędkość i stabilność połączenia internetowego są kluczowe dla optymalnego doświadczenia oglądania telewizji mobilnej. Aby uniknąć problemów z buforowaniem, opóźnieniami i spowolnieniami, najlepiej wybrać plan mobilnego internetu z wystarczającą prędkością pobierania i wysyłania danych. Wysoka prędkość internetu zapewni płynne strumieniowanie wideo bez przestojów. Najlepsze ofert możemy znaleźć z pomocą porównywarki ofert https://panwybierak.pl/oferty/internet-mobilny/24 . |
|
Powrót do góry |
|
|
iwańska XX-lecie Międzywojenne
|
Wysłany: Pią Kwi 07, 2023 14:40 Temat postu: |
|
|
Ja tam lubię kablówke i oglądanie w domu. Wygodnie. Do tego w Elpos mam dużo kanałów z dokumentami i muzycznych, czyli to co lubię. Niby są teraz popularne platformy online, ale to jednak nie do końca to samo. Nie ma tylu dokumentów jak na Discovery czy NG. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kinomaniak Antyk
|
Wysłany: Nie Kwi 16, 2023 22:21 Temat postu: |
|
|
Cześć, ja polecam oglądać na sprawdzonych stronach. Ostatnio widziałem super produkcje, mianowicie Godzilla vs. Kong cały film online. Ciekawy film, fajna obsada, m.in. Millie Bobby Brown. Ogólnie strona też spoko, szybko chodzi, atrakcyjna szata graficzna - warto sprawdzić po prostu |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Kwi 16, 2023 22:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |