Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
leśnikowa Młoda Polska
|
Wysłany: Nie Sie 15, 2021 19:59 Temat postu: suchość pochwy |
|
|
Swego czasu dość często zmagałam się z tą przypadłością. Ale odpowiednią pielęgnacja, dbanie o siebie i oczywiście stosowanie żelu papilocare. To głównie jemu zawdzięczam fakt, że moje miejsce intymne jest w odpowiednim stanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Sie 15, 2021 19:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marika Przyszłość
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2021 11:43 Temat postu: |
|
|
U mnie z kolei na dolegliwości, które powodowała suchość pochwy rewelacyjnie zadziałał produkt Vagisan. Ja mam akurat wersję w globulkach, naprawdę jestem zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
|
łezka89 Antyk
|
Wysłany: Nie Lis 28, 2021 17:20 Temat postu: |
|
|
Nie lekceważymy objawów infekcji intymnej, suchości, upławów etc. Każda kobieta pewnie przynajmniej raz w życiu miała coś takiego. Ginekolog powinien obejrzeć co się dzieje od środka. Jakbyście szukały dobrej placówki dla kobiet w Warszawie, to polecam GABINETY ŁUCKA. Sama jestem od dawna tu stałą pacjentką. Na kontrole czy wnikliwsze badania układu rodnego, to tylko tu. Podrzucam kontakt - https://gabinetylucka.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
VaderRayden Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
jamajka Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasandra Przyszłość
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2022 21:49 Temat postu: |
|
|
Może problem wynika ze źle dobranej antykoncepcji? Ja tak miałam na poprzednich tabletkach. Problem z suchością pochwy, częste infekcje, spadek libido. Postanowiłam wybrać się do ginekologa i on zaproponował zmianę na drovelis. To są tabletki nowej generacji, z estetrolem który jest hormonem naturalnie produkowanym przez płód. Ciało kobiece miało już z nim styczność i dzięki temu lepiej go toleruje. U mnie efekt? Żadnych skutków ubocznych, koniec z suchością pochwy i wzrost libido. |
|
Powrót do góry |
|
|
zonka Antyk
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2022 19:43 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio mam z tym klopot, szczegolnie podczas stosunku... zastanawiam sie czy moze jakies lubrykanty pomagają? |
|
Powrót do góry |
|
|
joAnna Młoda Polska
|
|
Powrót do góry |
|
|
zonka Antyk
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2022 10:38 Temat postu: |
|
|
ooo dzieki, mam nadzieje, ze to okaze sie pomocne bo przyznam szczerze, ze taki bolesny seks to zadna przyjemnosc.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marika Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
jarogo Przyszłość
|
Wysłany: Pią Kwi 14, 2023 13:01 Temat postu: |
|
|
Mam ten https://lova.care/pln/pl-PL/olejek-intymny olejek jest super nawilżający, a dodatkowo działa antybakteryjnie i rozluźniająco, dzięki czemu czuję są bardzo komfortowo. Polecam też przetestować suplementy tej marki, na mnie działają fenomenalnie. Mam w końcu ochotę na seks, a moje orgazmy są znacznie intensywniejsze |
|
Powrót do góry |
|
|
Guguolakus55 Antyk
|
Wysłany: Wto Lis 07, 2023 19:50 Temat postu: |
|
|
A jest to dla was w ogóle ciekawe? |
|
Powrót do góry |
|
|
bowis Przyszłość
|
Wysłany: Pią Gru 01, 2023 11:09 Temat postu: |
|
|
Gabinet http://www.rosemedica.pl/ w Krakowie, jest godny uwagi, zwłaszcza jeśli borykasz się z problemem suchości pochwy. Specjalista ginekolog, Dr. Róża Sobocińska, z indywidualnym podejściem do pacjentek, oferuje kompleksową opiekę i skuteczne rozwiązania. Dodatkowo, atmosfera gabinetu oraz nowoczesne podejście do zdrowia sprawiają, że każda wizyta to komfortowe doświadczenie |
|
Powrót do góry |
|
|
Marian888 Średniowiecze
|
Wysłany: Wto Gru 12, 2023 11:25 Temat postu: Anonse |
|
|
Strony ktorej podeslałiście są faktycznie bardzo fajne, ale nie oszukujmy się , jeśli chcemy skorzystać z dobrej strony, i naprawdę jakościowej lidej jest tylko jeden, reszta stron ktore podeslałiście nie jest tak mocna :
Ogłoszenia towarzyskie |
|
Powrót do góry |
|
|
Marika Przyszłość
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2024 21:39 Temat postu: |
|
|
Myślę, że warto szukać inspiracji, ale i dobrej jakości produktów w hurtowni erotycznej https://www.intymny.eu |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2024 21:39 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |